sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Epäonnistumisesta onnistumiseen

Photo by: Hannu Nieminen


Tätä postausta aloittaessani vasta puolet otsikosta pitää paikkansa. Toivon, että toinenkin puoli toteutuu kun yritän huomenna uudelleen Open 15.2-lajia eilisen *erseilyn jälkeen.

Ensimmäinen yritys

Heräsin aamulla hyvällä energialla, jaloissa pikkaisen painoi edellisen päivän kyykyt, mutta silti hyvä fiilis. Laji oli tuttu sillä olen tehnyt sen kaksi kertaa aiemmin, viime vuonna openeissa ja sattumalta kuukausi sitten kisaryhmän treeneissä. Mulla oli hyvä taktiikka ja tiesin että sitä noudattamalla pääsen kolmannelle kiekalle niin kuin pääsin kuukausi sittenkin.

Taktiikkana oli tehdä leuat ykkösinä ja käyttää koko kolmen minuutin työaika hyödyksi eli tehdä maltilla liikkeet. Ensimmäiseen kierrokseen meni 2 min 30 sekkaa eli juuri niin kuin olin suunnitellut. Tässä vaiheessa ei väsyttänyt vielä yhtään ja lähdin tyytyväisenä kakkoskiekalle.

Photo by: Hannu Nieminen


Kello lähestyi kuutta minuuttia ja tiesin että pitämällä saman tahdin pääsen seuraavalle kiekalle ja ajan tullessa täyteen olin tyytyväinen sillä sain kaikki toistot tehtyä tavoitteen mukaisesti. Energiaa oli vielä tankissa ja tiesin että tuun murskaamaan aiemman tuloksen. No en murskannut sillä mennessäni tangolle tuomari ihmetteli miksi lopetin kun olin tehnyt vasta 11 toistoa. Siinä vaiheessa teki mieli antaa itselleni kunnon avokämmen naamalle. Oman laskuvirheen takia homma jäi tuohon ja kun aikaa oli niin vähän jäljellä niin en kerennyt enää reagoida asiaan.
En muista et tämmöstä ketutusta olis ollut koskaan treenin jälkeen.

Ketutuksen vähän laantuessa, päätin että yritän vielä lajia uudelleen pienen palauttelutauon jälkeen, odottelin puolisen tuntia ja lähdin painamaan. Tein ekan kiekan 2 min 15 sekkaan (eli liian nopeasti) ja tämä söi viimeisetkin voimat ja kakkoskiekka jäin taas tyngäksi. Sinänsä vähän hölmöä ajatella että noissa olosuhteissa olisi pystynyt vielä parantamaan, mutta pakko oli yrittää.

Huomenna uusi yritys ja silloin nähdään pitääkö otsikko paikkansa.

Kävin vielä lauantaina tsekkaamassa go expo-messuilla Boxbattlen. Aikataulu oli tiukka ja kerkesin vain olla tunnin mutta hyvältä näytti!

Box Battle, kuva oma









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti