torstai 18. joulukuuta 2014

Pyöreitä vuosia - synttäritreeniä

Tänään napsahti meikäläisellä täyteen kolmekymmentä vuotta ja mikä sen parempi tapa juhlistaa synttäreitä kuin hilpaista Crossfit Vantaalle ja pyöräyttää kunnon syntymäpäivätreeni. Jaloissa tuntui hieman eilinen Winter War-karsintalaji, mutta siitäkin huolimatta hyvällä fiiliksellä lähdin tekemään päivän settiä joka oli jo paperillakin ihan hirveä. Kirjoittelen tuosta karsinnasta vielä myöhemmin sillä teen lajin uudestaan, sen verran jäi hampaankoloon.



Päivän agendalla oli siis:
30 min amrap
30 cal row
30 pull up
30 wall ball
30 power clean 65 kg
30 box jump
30 t2b
30 double unders
Tulos: 342 reps (tokalta kiekalta 12 riveä)

Kaikki meni hyvin siihen asti kunnes piti tarttua tuohon 65 kilon tankoon joka oli tänään todella painava. Jouduin käytännössä tekemään ykkösiä ja kakkosia sillä forkut oli aivan liekeissä. Jouduin myös varmuuden vuoksi kurkkaamaan missä sijaitsee lähin roskis kun oikeasti tuntui siltä, että lounas nousee ylös. Ei onneksi noussut. 

Rinnallevetojen jälkeen tein boksihypyt kympin satseissa, lepoahan sinne tuli väliin kun oli sykkeet niin korkealla. Toes to barit eivät lähteneet tänään ollenkaan, oli jotenkin kroppa jo niin kovassa rasituksessa etten saanut linkitettyä toistoja hyvin. Lisäksi kädessä oleva repeämä teki tangossa roikkumisesta aika epämukavaa. 

Loppupeleissä mulla meni noiden liikkeiden järjestys sekaisin, mutta sain pääsin kuitenkin takaisin kärryille. Loppuminuutit vietin rinnallevetojen parissa ja kun kelloon napsahti 30 minuuttia täyteen niin olin lievästi sanottuna helpottunut. Loppupeleissä aika meni yllättävän nopeasti vaikka olikin täyttä tuskaa.

Ideana tässä treenissä oli tehdä selkeästi pidempi treeni. Ajatuksena on kasvattaa kestävyyttä ja peruskuntoa ja uskon, että onnistuu hyvin näillä hieman pidemmillä treeneillä. Toki aion myös lisätä soutua merkittävästi omaan ohjelmointiin, esimerkiksi eilen tuli vielä karsintojen jälkeen tehtyä aina yhtä brutaali soutuintervalli eli 20 minuutin ajan, 30 sekuntia soutua ja 30 sekuntia lepoa. Yhteensä metrejä tuli 3370 m ja jokaisell intervallilla metrejä tuli 147-157 metriä. Todella hyvä treeni joka on alunperin bongattu crossfit.comin treeneistä, tosin siellä treeni oli 30 minuuttia (onpa tuokin tullut testattua).

Vielä synttäreistä sen verran, että työkavereilta tuli melkoisen miellyttävä yllätyslahja. Aito Roguen boksi! Tämmöistä olen haaveillut jo pidemmän aikaa ja nyt semmoinen löytyy kotoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti