keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Treeniä parhaimmillaan!

Tiistaina uskalsin kyykätä pitkästä aikaa. Kevyillä kiloilla kuitenkin mentiin ja syvyydenkin kanssa olin todella varovainen. Liike tuntui kuitenkin hyvältä ja kipuja ei ollut. Raskaimmassa sarjassa mulla oli vain 70 kiloa tangossa eli 50 % ykkösmaksimista ja se tuntu semmoiselta että ensi kerralla uskaltaa taas lisätä painoja.

Päivän wodina oli hauska ja lyhyt kehonpainokikkailu.

Wod:
8 min amrap
10 x burpee
20 x air squat

Hämmästyttävää kyllä, burpeet oli tässä se kevyempi liike ja sain ne tehtyä todella nopeasti kun taas kyykyissä alkoi jalat hiipumaan. Sain pidettyä aika pitkään 50 sekuntia/kierrosvauhdin mutta lopussa hidastui niin, että lopputulos oli setsemän täyttä kierrosta ja päälle vielä 7 burpeeta.

Nanoilla mentiin


Keskiviikko oli yksi vuoden parhaita treenipäiviä! Alkuun otin push jerkkiä vitosina ja harvoin on tanko tuntunut näin kevyeltä kuin tänään. Aloitin 60 kilosta ja vikan vitosen otin 80 kilolla ja se tuli todella kevyesti. Olisin voinut kyllä mennä vähän sähäkämmin alle. Otin vielä 90 kilolla kakkosen. Kevyttä oli.



Päivän pihvinä tehtiin viime Winter War-kisojen yksi karsintalajeista eli:

10 minuutin amrap
30 rinnallevetoa 50 kg
10 leukaa
30 boksihyppyä
10 leukaa
30 tuplahyppyä
10 leukaa
Tulos 175 toistoa (viimeksi 139)


Jäipä jotenkin pirun hyvä fiilis. Vuosi sitten pääsin kakkoskiekalta tekemään 19 riveä, nyt kerkesin tekemään 15 boksia eli parannusta tuli 36 toistoa! Jotenkin tänään oli vaan kroppa pirteä ja kaikki tuntui kevyeltä. Ehkä himmailu selän kanssa on tuonut jotain hyvääkin eli paikat on levänneet kunnolla.

Tässä vielä jerkit




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti