lauantai 28. kesäkuuta 2014

Karjalan Kovin 2014- Karsinta


Nyt on jo muutamista karsinnoista kokemusta, parit Crossfit Openit ja Winter War ja nyt viimeisimpänä Karjalan kovimmat. Pakko sanoa, että jälkimmäisin oli kaikista paras kokemus ja mielestäni erittäin fiksusti ohjelmoitu laji.

Ensimmäinen "laji"
5 minuutin amrap
10 box over
10 thruster 40 kg
Oma tulos: 76 toistoa

1 laji ja box overs


Eka laji oli lyhyt ja kiihkeä. Hypyt meni mulla ihan kohtuullisesti ja jopa oma inhokkiliile thruster oli tänään keskimääräistä vähemmän vastenmielinen. Sain muistaakseen ekat kiekat vedettyä putkeen sen jälkeen aloin hajottaa sarjoja.

Ekan lajin jälkeen siirryttiin välittömästi hakemaan shoulder to overheadin ykkösmaksimia. Aikaa tähän oli kuusi minuuttia. Otin ensin varman työnnön 80 kilolla ja sen jälkeen 90 kg tankoon ja se ylös. Heitin vielä vitosen lisää ja 95 kg ei liikahtanutkaan. Kerkesin onneksi juuri ja juuri ottamaan vielä noston 92.5 kilolla. Aikaa taisi jäädä kaksi sekuntia

Kahden minuutin levon jälkeen vuorossa oli koko koitoksen brutaalein osuus jonka aikana kävi aika synkkiä ajatuksia mielessä. Kiitos kuitenkin huikean tsemppauksem jaksoin rutistaa tässä omaan kuntotasoon nähden ihan kelpo tuloksen. Lajina oli:

Kolmas laji
10 minuutin amrap
5 power clean 60 kg
10 chest to bar
20 tuplahyppyä
Oma tulos: 158 toistoa

3 laji ja tuplahypyt

Rinnallevedot meni mulla kaikki putkeen ilman vaikeuksia. Toi 60 kg on mulle aika tuttu paino ja pystyn sitä liikuttaa ketterästi. Chest to bar-leuat vetelin alkuun kakkosina ja vikat ykkösinä. Meni ihan suunnitellusti. Tuplahypyt kulki hyvin ja taisi tulla vain yksi stiplu. Tähän olin tyytyväinen sillä alkulämmittelyssä hypyt ei kulkeneet yhtään. Asiaan saattoi vaikuttaa se et narussa oli pieni solmu jonka huomasin vasta varsinaista suoritusta tehtäessä.

Pidin tästä karsinnasta todella paljon, voimaosuusen lisääminen oli nerokasta ja kummatkin amrapitkin oli hyvää peruscrossfittiä. Nyt alkaa tiivis leaderboardin tuijottelu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti