lauantai 7. joulukuuta 2013

Winter War 1. karsintalaji "Death by burpee - 10 m run"

Päivän treenit:
Metcon: Winter Warin 1. karsintalaji "Death by burpee + 10 m run
Total reps: 62

Eli treenin idea oli tehdä ensimmäisen minuutin aikana yksi burpee + 10m juoksu, toisella minuutilla kaksi jne. niin pitkään kuin kerkeät yhden minuutin aikana tekemään kunkin kierroksen toistot.

Täytyy myöntää, et kun ensimmäinen karsintalaji julkaistiin, niin en pitänyt treeniä kovinkaan pahana. Pääsin seuraamaan muutaman kisasuorituksenkin ennen omaa vuoroani ja vieläkin uskoin, että tästä tulee "kevyehkö" treeni. Ensimmäiset kierrokset menivät verkkaisesti ja eihän siinä tullut edes hiki. Kahdeksannella kierroksella sain jo osviittaa siitä mitä on luvassa. Kierrokset 9-10 olivatkin jo silkkaa tuskaa. Sydän hakkas tuhatta ja sataa, keuhkot meinasivat räjähtää ja reidet meni hyytelöks ja sekunnit alkoivat tuntua aika hitailta.

Sain tehtyä kymppikierroksen loppuun ja seuraavasta kierroksesta 7 toistoa. Siinä mielessä olen tyytyväinen, että tavoitteena oli ylittää 60 toistoa, mutta silti aina jää vähän parantamisen varaa :). Olen tuloksen vahvistamisen jälkeen tuloslistalla sijalla 43. Eipä tossa hirveästi juhlimista ole kun vasta 46 kilpailijaa on raportoinut tuloksensa. Varsinaisia tavoitteita mulla ei näissä karsinnoissa ole, mut jos nyt ei vikaksi tulisi.

Salilla nähtiin kovia suorituksia kuten vierailevan tähden 89 toistoa joka on jäätävä tulos!  Muutenkin boxilla oli loistava tunnelma kun porukka kannusti toisiaan huippusuorituksiin ja voin ainakin itse vilpittömästi sanoa et kannustuksen avulla sai puserrettua parit toistot lisää. Treenistä palautumiseen meni poikkeuksellisen kauan. Pitkin iltaa on yskittänyt ja keuhkot röhisseet ihan kuin olisi pahemmassakin flunssassa mut nyt tuntuu jo siltä et ehkä tästä selvitään.

                                          Mikäs se sieltä kurkkii? Sehän on pesunkestävä kalju!

                                          Dynaaminen nuorimies

Palkitsin itseäni tänään viimeaikojen uroteoista ostamalla Samsugin nx 1000 järjestelmäkameran. Oon tunnetusti erittäin huono valokuvaaja ja menee ensinnäkin varmaan vuosia ennen kuin opin käyttämään tota oikein mut silti odotan innolla et pääsen räiskimään. Isoin ostopäätökseen vaikuttava tekijä oli se et tolla pystyy suoraan lataamaan kuvat nettiin wifin kautta eikä tarvitse räplätä johtojen kanssa.


                                       
Illlalla vielä eilinen fasaani teki toisen tulemisen. Tällä kertaa vuorossa oli koivet, paistelin niitä voissa ja keitin ympärille jäätävän hyvän kastikkeen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti